Skip to content

Nieuws

Het Korak gevoel van Patrick

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mijn Korak gevoel,

Mama, ik ben thuuuiiiisssssss!! Dat gevoel heb ik vaak als ik bij Korak binnenkom. De veilige haven die mijn ouderlijk huis vroeger was. De plek waar ik mezelf kan zijn onder gelijkgestemde, er zijn er meer zoals ik. De plek waar ik me met mijn verslavingsverleden niet raar aangekeken voel en ook niet wordt, er zijn er meer zoals ik. De plek waar ik mij met mijn psychische kwetsbaarheid niet raar hoef te voelen want er zijn er meer zoals ik. De plek waar ik kan zeggen dat ik even geen leuke dag heb, of me niet lekker voel. Gewoon omdat er herkenning en begrip is, er zijn er meer zoals ik.  De veilige plek waar ik kan herstellen van mijn fouten uit het verleden. De veilige plek waar ik nieuwe fouten mag maken zonder dat ze gelijk afgestraft worden, er zijn er meer zoals ik. De plek die mij hernieuwd vertrouwen geeft in de mensheid, er zijn er meer zoals ik. De plek waar ik, ik mag zijn, er zijn er meer zoals ik. Omdat wij niet aan stigma’s doen, er zijn er meer zoals ik. De plek die nooit mag verdwijnen, want er is er maar 1 van!  Mam, ik ga, hoe laat moet ik thuis zijn?

Patrick Panman

Deelnemer Korak