Skip to content

Nieuws

Ferry Zandvliet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Samen met nog drie vrienden overleefde Ferry de aanslag op het Bataclan theater in Parijs op 13 november 2015 waar 89 mensen werden doodgeschoten. Een afschuwelijke ervaring die hem juist minder bang en boos maakte en meer uit het leven liet halen. Ferry besloot lotgenoten te helpen, PTSS-awareness te creëren, actief met de overheid de opvang na terreur te verbeteren en in gesprek te gaan met families van terroristen. Kortom; hij ging verbintenissen aan en besloot de regie over zijn leven terug te pakken. En? Hij werd een gelukkiger mens.

Hij vindt het belangrijk om vandaag de dag een positief tegengeluid te laten horen. Hij denkt dat het zelden zo hard nodig is geweest. De maatschappij verhard (weer) en mensen zijn steeds minder tolerant of dit nu gaat om religie, etnische afkomst of seksuele geaardheid. Wees een wat aardiger voor elkaar. Het is echt niet zo moeilijk. Toch?

Wanneer je kiest voor een presentatie van Ferry dan krijg je een authentiek verhaal, met een lach en een traan. De regie terugpakken over je leven na een heftige gebeurtenis is voor iedereen herkenbaar of dit nu een aanslag betreft of het verlies van een baan, vriendschap of wat dan ook. Je moet geen gradatie hangen aan leed, want met een aanslag win je altijd, daar gaat het niet om. Maar hoe pak je verder? Ferry wil zijn publiek in laten zien dat je altijd keuzes hebt. Pak de regie! Jij bepaalt!

De presentatie vind plaats op 22 augustus van 16.00 tot 17.00 uur