Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Heerde: Adem workshop

14 november 2023 @ 14:00 - 16:30

Gratis

In deze workshop maak je kennis met de invloed van ademhaling op je leven.

We onderzoeken de eigen ademhaling en er komen een aantal ademhalingstechnieken aanbod, waaronder de verbonden ademhaling.

Het is geweldig dat een mens zo in contact kan staan met zichzelf gewoon door te ademen.

Gedurende mijn leven heb ik veel geworsteld met emoties en het leven op zich. De therapieën sloegen pas aan toen ik besefte dat alleen ik ervoor kon zorgen dat mijn leven er anders uit zou zien.

Ik leerde leven en toch miste er iets. Na mijn eerste ademsessie wist ik wat het was, ik had nooit leren voelen en de adem kon mij dat leren.

Ademwerk is een liefdevolle en krachtige manier om te leren zijn met wat er is, met alle emoties, van de aller mooiste tot de aller moeilijkste.

Doordat je dag bewustzijn wat minder actief raakt tijdens verbonden ademen kan je volledig zonder oordeel  naar jezelf, situaties en anderen kijken, dat werk heel helend. Misschien vind ik nog wel het meest mooie van de adem dat je kan werken met moeilijke en traumatische ervaringen op lichaamsbewustzijn en existentieel niveau. Want de traumatische en existentiële ervaringen zijn veelal onverwoordbaar en met de adem heb je geen woorden nodig.

 

Wie geeft de cursus: Anne Tomassen van Kessel

Wanneer: Dinsdag 14 november

Tijd: 14:00- 16:30

Waar: Veldweg 6, B1, 8181 LR Heerde

Gegevens

Datum:
14 november 2023
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Heerde
Veldweg 6, B1
Heerde, Gelderland 8181 LR
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116