Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Bijzondere voorstelling over psychische ziekte en herstel: Golven zo hoog

1 juni @ 15:00 - 17:00

Gratis

GGNet en Korak organiseren samen met Maarten van Veen een bijzondere voorstelling over herstel bij psychische klachten: GOLVEN ZO HOOG. De uitvoering vindt plaats op 1 juni om 15.00 uur in de herstelacademie van Korak. 

GOLVEN ZO HOOG geeft een ander perspectief op psychische ziekte en herstel. Maarten van Veen (de Reisgenoot) schreef songs bij de verhalen van de ervaringsdeskundigen. Ondersteund met anekdotes en filmbeelden van de deelnemers maakte hij een voorstelling waarin je kwetsbaarheid en kracht ziet, hoort en voelt.

De portretten zijn persoonlijk, maar brengen psychische ziekte ook dichtbij. “In de gesprekken die ik met de deelnemers had, dacht ik weleens: wat als mijn leven nét wat anders was gelopen? Hadden we dan andersom tegenover elkaar gezeten?” Aldus Van Veen. “Ik probeer die vraag ook aan de kijker te stellen.” Via de reis- en herstelverhalen van de vertellers doorbreekt Maarten de taboes op psychische ziekte.

“De meeste mensen praten liever niet over psychische problemen. Maar veel van ons krijgen er via via toch weleens mee te maken. Met een voorstelling over échte verhalen laat ik zien hoe mensen knokken om er weer bovenop te komen. Door te focussen op hun veerkracht en doorzettingsvermogen ga je dingen anders bekijken”, zegt Van Veen.

Bekijk de trailer op: Trailer golven zo hoog – YouTube

De voorstelling is interessant voor iedereen die daar meer over wil weten. Een programma met impact, inspiratie, hoop en houvast. De uitvoering vindt plaats op donderdag 1 juni om 15.00 uur in de herstelacademie bij Korak.

Er is inloop vanaf 14.30 en de toegang is gratis. Meer informatie en de speellijst zijn te vinden op golvenzohoog.nl

Meld je hieronder aan!

 

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Korak
E-mail:
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Herstelacademie
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31552340116