Skip to content

De helende kracht van muziek

 

De helende kracht van muziek.

Muziek kan je raken. Of je nu euforisch bent, bedroefd of zoekend, muziek kan je helpen weer met beide benen op de grond te staan.

Doel van de avond:
Gezamenlijk genieten van muziek en persoonlijke verhalen met als uiteindelijk doel inspiratie op te doen om muziek in te zetten als helende kracht.

Inhoud:
Christiaan Verweij, woonachtig in Apeldoorn, zal de avond leiden. Hij zal wat vertellen over de gedachte achter de helende kracht van muziek en zal op deze eerste avond ook een gast presenteren. Namelijk Marloes Reijenga, eveneens woonachtig in Apeldoorn. Van jongs af aan is zij met muziek bezig. Sinds een jaar of 10 gaat dat verder dan alleen luisteren en verzamelen. Zo maakt ze illustraties bij muziek en onlangs heeft ze ook haar eerste boek ‘Muziek bij je stemming’ uitgebracht. Ook zij zal je meenemen op haar persoonlijke muzikale zoektocht. Klik hier voor meer informatie over haar boek.

Jouw bijdrage?
Je bent welkom om enkel te komen luisteren en wellicht inspiratie op te doen. Maar het is ook mogelijk een bijdrage te leveren. Dat kan door een nummer aan te dragen die we kunnen luisteren via YouTube. Het zou mooi zijn als je daar een persoonlijk verhaal bij kan vertellen over wat het met je doet.

Wanneer: maandag 20 september 2021 en dinsdag 16 november 2021

Duur van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur.

Nog vragen? Je kunt Christiaan Verweij mailen via verweijchristiaan@gmail.com


Aanmelden voor programma

Beschikbaar Tickets: 5
Het -ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

20 september 2021

Tijd

19:30 - 22:00
AANMELDEN

Volgende datum