Skip to content

Dit ben ik! (vergroot je zelfvertrouwen)

Deze cursus “Dit ben ik” gaat over jou. Wie ben je, wat kun je en wat mag je nog leren. We gaan samen op reis om dit te ontdekken en van daaruit verder te kunnen gaan. Je krijgt tools om zelf te leren wat je kunt doen om de voor jou juiste beslissing  te nemen en niet vanuit je overlevingsmechanisme. Op die manier houd je de mogelijke keuze open waardoor je jezelf ondersteunt in het levensproces. Dit gaan we samen doen, door middel van informatie, in koppels te werken, tekenen en het uitbeelden van moeilijke situaties. Kortom interactief.

De cursus begint op woensdagavond 12 oktober van 19:30 tot 21:30 dus ongeveer 2 uur. Les 2 zal op 19 oktober zijn, Les 3 op 2 november en Les 4 op 9 november. De laatste wil ik graag ook gezellig afsluiten met een hapje en een drankje.

Ik ben Rosalie Strampel en heb de cursus in de late jaren 90 van de vorige eeuw zelf gedaan en zo ook de trainerscursus. Ik had zelf moeite met opvoeden en deze cursus heeft 1 van mijn 2 kinderen uit een tehuis kunnen houden. Ik ben 61 jaar, heb 2 kinderen en werk nog. Door de scheiding heb ik de kinderen alleen opgevoed en de balans werk en privé is niet gemakkelijk voor me geweest. Ik heb veel cursussen gedaan in de alternatieve gezondheidshoek zoekende naar mijn eigen gezondheid en balans. Ik woon sinds 2000 op mijn huidige adres.

 

 


Het programma is afgelopen.

Datum

12 oktober 2022

Tijd

19:30 - 21:30
Categorie