Skip to content

Energetische trauma training

In ons leven maken we soms dingen mee die ons voor altijd bij blijven. Het liefste denken we er niet meer aan, maar oude wonden die niet willen helen, kunnen ons overdag en ‘s nachts in onze slaap nog pijn doen. Nachtmerries, flash-backs of onverklaarbare gevoelens van onrust, verdriet, woede of angst kunnen te maken hebben met traumatische ervaringen. Ook oude patronen, die gericht waren op zo goed en gezond mogelijk door een zware tijd heen te komen, kunnen ons in ons latere leven dwars gaan zitten en de relatie met onszelf en anderen bemoeilijken. Trauma kan ten grondslag liggen aan diverse lichamelijke klachten. Daarom kunnen deze vaak worden verlicht of zelfs geheel verdwijnen als je trauma wordt genezen.

Tijdens een eerdere avond bij Korak maakten we kennis met energetische traumabehandeling. We leerden hoe het menselijk energieveld omgaat met trauma, wat blokkades zijn en we deden een meditatie. Dit keer gaan we in op manieren om onszelf te ondersteunen bij angst en stress. We herhalen kort wat we de vorige keer hebben geleerd en gaan dan aan de slag met het ontdekken van onze favoriete anti-stress methodes.

De avond wordt gegeven door Merel de Waard. Zij werkt als energetisch traumatherapeut in haar praktijk ‘Lied van de Merel’ in Utrecht en geeft les bij de Academie Energetische Geneeskunde.

 

Wie geeft de cursus: Merel de Waard

Wanneer: woensdagavond 5 april 2023

Tijd: 19:30-21:30 uur

Opgeven: www.korak.nl

Waar: Korak, Jean Monnetpark 77, 7336 BB Apeldoorn


Aanmelden voor programma

By booking this event you can attend all occurrences. Some of them are listed below but there might be more.

05-04-2023

Available Tickets: 3
Het -ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

05 april 2023

Tijd

19:30 - 21:30
AANMELDEN