Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

Programmareeks Programma's reeks: Weerbaarheid

Heerde: Weerbaarheid

25 juli @ 10:30 - 12:30

De training richt zich voornamelijk op de fysieke weerbaarheid. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen leer je stevig staan, focussen, grenzen aangeven en aanvoelen. Hierbij gebruik ik technieken en oefeningen uit de vechtsport en vechtkunst. Door te leren reageren, te kunnen ontspannen door ademhaling en door te leren voelen wat er in je lichaam gebeurt kom je meer in contact met jezelf en ga je emoties en de reacties daarvan op je lichaam beter begrijpen. Vanuit het voelen leren aangeven wat jij nodig hebt om je goed te voelen.

Naast de fysieke weerbaarheid zullen er ook een aantal meer theoretische trainingen zijn waar de nadruk ligt op sociale weerbaarheid (bijvoorbeeld communicatie) en kennis over ons zenuwstelsel (hoe reageert ons lichaam op verschillende situaties en emoties).

Daniel is trainer weerbaarheid, is coach, transformationeel trainer, heeft zwarte band in Ninjutsu en doet aan kickboksen. Dit gebruikt hij in zijn lessen.

Omdat de meeste lessen vooral fysiek zijn (kickboksen) is het belangrijk dat je sportkleding aan hebt tijdens de trainingen.

 

Wie geeft de cursus: Daniel Smit

Wanneer: donderdag 18 juli t/m 22 augustus

Tijd: 10:30-12:30 uur

Waar: Korak, Veldweg 6-B1, 8181 LR Heerde

Gegevens

Datum:
25 juli
Tijd:
10:30 - 12:30
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Heerde
Veldweg 6, B1
Heerde, Gelderland 8181 LR
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116