Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Het antwoord dat ben jij: terugkomdagen Praktische Inspiratie

3 oktober 2023 @ 19:00 - 21:00

Programmareeks Programma's reeks (Alles weergeven)

Let op!! Deze groep zit vol dit jaar.

Als je later dit jaar Praktische inspiratie volgt kun je daarna de nieuwe cyclus volgen.

Terugkomdagen voor mensen die de cursus Praktische Inspiratie hebben voltooid. Als je verder wilt leren vanaf waar je gebleven bent, dan is dit een veilige mogelijkheid. Centraal staat de kunst van het stellen van vragen en het leren beluisteren van antwoorden in jezelf.

Korak is gericht op herstel en ieder mens kent een eigen tempo van herstel. Meestal gaat het langzamer dan je zou willen. Daarom is het belangrijk dat je leert onderkennen dat je over talent beschikt en dat er bezigheden zijn die jou gemakkelijk af gaan. Waarschijnlijk word je er ook blij van als je het doet. Oefenen met doen van iets dat bij je past bevordert vertrouwen.

Over je talent, je doel in dit leven en alle andere zaken die je wilt weten kan je vragen stellen. Gezamenlijk vinden we antwoorden. Deze cursus vindt plaats op dinsdagavonden, eens in de twee maanden. Deze cursus gaat door bij minimaal vijf deelnemers, het maximum aantal is tien. De eerste avond staat gepland op dinsdagavond 7 februari 2023.

De tijd is telkens van 19:00 – 21:00 uur.

Omdat we elkaar soms een hele tijd niet hebben gezien, is het slim om een uurtje eerder te komen en iets te eten mee te nemen, dan kunnen we alvast even bijpraten.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Serie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116