Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.
Programmareeks Programma's reeks: Het boek vertelt

Het boek vertelt

20 oktober @ 14:00 - 15:00

Let op! De club begint om 13:30 uur!
De boekenclub voor mensen in herstel!
Wij (Willeke en Anoek) lezen graag, maar hebben gemerkt dat het lastig kan zijn dit op te pakken als je intensief bezig bent met je herstel.
Dat vinden we jammer omdat we weten dat lezen juist ontzettend kan bijdragen aan ons herstel! Door het lezen van een boek waan je je soms in een andere wereld en volg je de gedachten en belevenissen van iemand anders. Het stimuleert je empathisch vermogen, vergroot je kennis van de wereld en werkt ook nog eens stress verlagend!
Wat gaan we doen?
We zullen twee keer per maand bij elkaar komen. Op de eerste vrijdag van de maand is de boek bespreking, de derde vrijdag van de maand hebben we een tussenbijeenkomst.
Boekbespreking (van 13:30-15:00 uur):
* We lezen elke maand een boek, we zullen niet te dikke boeken kiezen zodat het voor iedereen haalbaar is het boek in een maand te lezen.
*Als je het boek zelf niet aan kunt schaffen en geen lid bent van de bieb proberen wij een exemplaar voor je te vinden.
* Bij de boekbespreking wisselen we gedachtes uit over het boek. Wat vond je van de schrijver/schrijfstijl, wat deed het verhaal met je, heeft het je nieuwe inzichten gegeven enz.
Tussenbijeenkomst (van 13:30-14:30):
– Hier bespreken we hoe het met het lezen gaat, wat kom je tegen in het boek of bij jezelf waardoor het makkelijk of juist stroef leest?
– Elke maand bereidt een deelnemer iets voor bijv: het voordragen van een gedicht of verhaal of een kleine activiteit die met lezen/schrijven te maken heeft.
De boekenclub komt samen op: 5,19 januari, 2,16 februari , 1,15,29 maart, 12,26 april, 10 ,24 mei , 7,21 juni en 5,19 juli
Enthousiast geworden? Je kunt je aanmelden door een mail sturen naar administratie@korak.nl  
Je mag ook langskomen om een keer te kijken!

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
14:00 - 15:00
Serie:
Evenement Categorie:

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
Telefoon
+31552340116

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl