Skip to content

Klank meditatie reis

Ik neem je mee, ik neem je mee op reis……..

In een rustgevende en sfeervolle ruimte neem ik je mee op reis…..

Terwijl jij comfortabel ligt, laat ik jou, middels een geleide meditatie, doorregen met de klanken van klankschalen, sjamanendrums, oceandrum, allerlei andere instrumenten en zang, baden in prachtige klanken, voel je trillingen en sensaties waardoor je als het ware ondergedompeld wordt in een mooi klankbad.

Klanken hebben een helende werking op lichaam en geest. Ons lichaam bestaat voor 60-70 procent uit water. Klanken brengen water in beweging en door de trillingen gaat alles weer stromen. Een klankervaring is een zachte aanraking met helende en zuiverende klanken die je lichaam weer in een natuurlijke staat van ontspanning brengen.

               

 

De uitwerking van een klankbad, in combinatie met geleide meditatie, is diepgaand.

Het effect is niet alleen ontspanning maar ook een voelbare diepe aanwezigheid van aandacht. Het werkt helend en zuiverend en is een hele prettige en bijzondere ervaring. Je ervaart diepe ontspanning, verstilling, harmonie en balans. Terwijl jij comfortabel ligt, begeleid ik jou met sjamanendrum, klankschalen, oceaandrum en andere instrumenten op je innerlijke reis.

Deze klankschaal meditatiereis is op 20 februari van 14:00 tot 15:00 uur

 


Aanmelden voor programma

By booking this event you can attend all occurrences. Some of them are listed below but there might be more.

20-02-2023

Available Tickets: 5
Het -ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

20 februari 2023

Tijd

14:00 - 15:00
AANMELDEN