Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Liefdevol gezond

24 mei @ 10:00 - 12:00

Gratis

Tijdens het herstel van een moeilijke periode in je leven kan je bemerken dat je lichaam veranderd is. Je kan kampen met overgewicht, vermoeidheid en nare gedachten over jezelf. Ook kan het zijn dat je juist te weinig eet. Stress, verdriet en soms ook medicatie beïnvloeden processen in je lichaam, waardoor je de grip op je lichaam lijkt te verliezen. Deze ervaringen laten sporen na in je lichaam en dat voel je. Je kan gevoelens van machteloosheid en minderwaardigheid ervaren. Alles wat je probeert om grip te krijgen op wat je eet lijkt maar niet lijkt te lukken.

Jij krijgt nu de kans om samen met 8 andere deelnemers te werken aan een gezond, haalbaar én lekker voedingspatroon. In deze coach groep werken we aan een liefdevolle verbinding met het zelf. Ook is er aandacht voor jouw fase van herstel.

Je leert welke voeding jouw herstel ondersteunt en werkt samen met de andere deelnemers aan jouw persoonlijke voedingsdoelen. Met als doel lekker, betaalbaar en gezond eten. Zodat je thuis écht aan de slag kan gaan, op jouw eigen tempo.

Samen 12 weken werken een gezond eetpatroon en een liefdevolle relatie met jezelf.

Doe jij mee?  Datum’s: Woensdag 24 mei ,7 juni, 21 juni 5, juli Zomervakantie Leonie (3 weken) ,2 augustus, 16 augustus 2023.

 

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail:
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Herstelacademie
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31552340116