Skip to content

Mindfulness

De Mindfulness trainingen nemen je mee naar meer inzichten in jezelf. Door even afstand te nemen van jezelf en van de situaties die er zijn, zie je wat er voor je speelt. Wat dat met je doet, wat je ermee zou kunnen en wat je er mee zou willen. Je krijgt inzicht in jouw vaste patronen en je ontdekt hoe je ze kunt doorbreken, waar je dat zou willen.

Je ontdekt hoe je dichter bij jezelf kunt komen. Hoe je meer energie, ruimte, vrijheid en geluk kunt vinden. Hoe jíj dat kunt doen.

Het thema waar we in de serie mindfulness trainingen mee aan de slag gaan is een heel mooi thema aan het begin van het nieuwe jaar: Een Nieuw en Fris Begin!

Jezelf de ruimte geven voor een nieuw en fris begin te maken! Hoe mooi kun je je jaar beginnen! Je ontdekt wáár je een nieuw en fris begin wilt maken. En hoe je dat kunt doen!

Hoe je meer realiseert wat je jezelf toe zou wensen in je leven. Hoe je, stapje voor stapje, daar dichter bij kunt komen.  En hoe je dat op een prettige, en een bij jou passende manier kunt doen.

Kleine stapjes, die kunnen leiden tot grote veranderingen in je leven!- Zou je dat ook willen?

Laat je verrassen en schrijf je in!

Mindfulness is 4 keer op vrijdag op: 27 januari, 10 februari,  24 februari en 17 maart 2023 van 13:30 -16:30 uur.

Mind full? Mindfulness!


Het programma is afgelopen.

Datum

24 februari 2023

Tijd

13:30 - 16:30

Volgende datum