Laden Evenementen

< Terug

Mindfulness

3 juni @ 12:30 - 16:00

Gratis

De Mindfulness trainingen nemen je mee naar meer inzichten in jezelf. Door even afstand te nemen van jezelf en van de situaties die er zijn, zie je wat er voor je speelt. Wat dat met je doet, wat je ermee zou kunnen en wat je er mee zou willen. Je krijgt inzicht in jouw vaste patronen en je ontdekt hoe je ze kunt doorbreken, mocht je dat willen.

Je ontdekt hoe je dichter bij jezelf kunt komen. Hoe je meer energie, ruimte, vrijheid en geluk kunt vinden. Hoe jíj dat kunt doen.

Het thema van de nieuwe workshop-serie is Omgaan met je verleidingen

Deze workshop-serie gaat erover dat iedereen verleidingen kent in zijn of haar leven. En dat verleidingen dingen met je doen. Soms is dat helemaal prima. Soms ook zou je het anders willen. In deze workshop-serie verken je hoe je verleidingen werken, wat ze met je doen, hoe jíj er ook anders mee om kunt gaan en wat je helpt om dat ook echt te gaan doen. En er zo steeds beter in te worden! Meer regie over je eigen leven te nemen, je eigen kracht, energie en geluk!

Jezelf de ruimte geven voor een nieuw en fris begin te maken! Hoe mooi kun je je jaar beginnen! Je ontdekt wáár je een nieuw en fris begin wilt maken. En hoe je dat kunt doen!

Hoe je meer realiseert wat je jezelf toe zou wensen in je leven. Hoe je, stapje voor stapje, daar dichter bij kunt komen.  En hoe je dat op een prettige, en een bij jou passende manier kunt doen.

Kleine stapjes, die kunnen leiden tot grote veranderingen in je leven!- Zou je dat ook willen?

Mindfulness vindt plaats op 3 juni, 1 juli, 15 juli en 29 juli 2023.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
12:30 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail:
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Herstelacademie
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31552340116

Mindfulness

12 Gaat
Volgeboekt
RSVP Gesloten