Skip to content

Sociaal wandelen

Herstellen doe je niet alleen geestelijk, maar zou je ook lichamelijk moeten doen. Veel mensen met een psychische kwetsbaarheid of mensen met een verslavingsachtergrond zullen zich vast herkennen in het verhaal dat ze veel alleen thuis zitten, daarbij geen sociale contacten hebben en ook nog eens te weinig bewegen.

Herbert en Patrick willen daarin een bijdrage gaan leveren. Vanaf woensdag 17 november 2021 zullen zij gaan starten met een wandelgroep.

Deze dag begint met een inloop vanaf 10.30 uur met een kopje koffie of thee. Om 11 uur zal er gestart gaan worden met de wandeling van ongeveer een uur. Ongeveer om 12 uur zijn we dan terug en kunt u indien u dat wenst uw zelf meegebrachte lunch nuttigen ( niet verplicht) of afsluiten met koffie of thee.

Tijdens het wandelen kunt u thema’s of problemen waar u tegen aan loopt bespreekbaar maken. Wandelt u liever zwijgend, dan mag dat natuurlijk ook.

Trek de stoute schoenen aan en wandel lekker mee! Tot snel! Aanmelden is niet nodig.

Dit is geen vaste groep, de ene keer wandelt er één iemand mee, een andere keer wandelen er vijf mensen mee. Iedereen is altijd welkom, ook als je maar een keer mee wilt wandelen.

Herbert en Patrick

 


Datum

01 februari 2023

Tijd

11:00 - 12:00

Volgende datum