Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Thema avond: Isolatiemateriaal – Omgaan met narcisme

13 september @ 19:30 - 21:30

Gratis

In relaties zijn wij vaak op zoek naar warmte en veiligheid. We verlangen er allen naar om liefgehad te worden. Soms kiezen we daarvoor mensen uit die eigenlijk niet in staat zijn om lief te hebben.

Onder een masker van charme en verwarring, herkennen we dit onvermogen niet meteen. We blijven vechten in onze zoektocht naar de stukje liefde dat zo ogenschijnlijk aan de oppervlakte ligt. In plaats van het vinden van die veilige warmte, eindigen we als isolatiemateriaal.

Het woord isolatiemateriaal is gekozen naar aanleiding van gesprekken met een ervaringsdeskundige wie zelf in een narcistische relatie heeft gezeten. Haar ervaringen en wat het inhoudt om ‘isolatiemateriaal’ te zijn, zal tijdens de thema-avond worden besproken. Daarbij nodigt Helderzorg je uit om ook jouw ervaringen en kennis rondom het onderwerp ‘narcisme’ te delen. Dit willen wij doen door een interactieve avond te organiseren waarbij we je vragen om met een open blik naar alle aspecten van narcisme te kijken. Afsluitend is er ruimte voor vragen en een nagesprek.

Iedereen is welkom!

Deze avond wordt aangeboden door Team Helderzorg

Wanneer:  woensdagavond 13 september, start om 19:30 tot 21:30 uur.

Gegevens

Datum:
13 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Herstelacademie
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116