Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Vertel je verhaal

2 juni @ 10:30 - 13:00

Gratis

Vertel Je Verhaal’ is een training ontwikkeld door ervaringsdeskundigen bij Korak. Voor velen is het de uiterste vorm van herstel wanneer men de eigen ervaring inzet om anderen te helpen.  Eén vorm is het vertellen van je eigen verhaal aan lotgenoten. Luisteraars merken dat er herkenningspunten zijn met hun eigen leven.

Daarnaast kan het vertellen of schrijven van een ervarings- levens- of herstel- verhaal al helend op zich zijn. Je zou ook het eigen herstel verhaal kunnen schrijven om hiermee naar buiten te komen voor het verminderen van vooroordelen over verschillende vormen van kwetsbaarheid.   In de bijeenkomsten leer je in een veilige setting de verschillende Verhalen te schrijven en te vertellen.

Er komt een spreker. Je gaat zelf met alle drie de verhalen aan de slag en leert hoe je de rode draad eruit kunt halen. Daarnaast krijg je tips hoe je ontspannen jouw verhaal kunt vertellen.

Het bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. Ben je enthousiast geworden en ‘durf’ jij het aan om jouw verhaal te delen.

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
10:30 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail:
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Herstelacademie
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31552340116