Skip to content

Programma

Share on facebook
Share on linkedin

Wat heb je aan deze training

Ieder mens vindt het fijn om lekker in zijn vel te zitten en zich energiek te voelen.Maar door verschillende omstandigheden lukt dat niet altijd en kun je je moe en lusteloos voelen.Door deze training te volgen, kom je erachter welke invloed voeding, beweging, ontspanning en zingeving kunnen hebben op jouw energieniveau. Je krijgt tijdens de bijeenkomst informatie en je gaat aan de slag met leuke en eenvoudige oefeningen om de informatie direct in de praktijk te brengen. En daardoor ontdek je wat jou kan helpen om je vitaler te voelen.

Wat gaan we doen

Vitaliteit betekent levensenergie of levenslust. In zes bijeenkomsten onderzoeken we wat vitaliteit precies inhoudt en hoe vitaal je je meestal voelt. We ontdekken wat voeding, beweging, ontspanning en zingeving kunnen bijdragen aan jouw gevoel van vitaliteit. En we ontdekken of en welke dingen jij anders zou willen doen om lekkerder in je vel te zitten.

Hoe gaan we dat doen

De bijeenkomsten zijn opgebouwd uit een deel informatie en een deel praktijk. We gebruiken filmpjes, gastsprekers en allerlei verschillende werkvormen. Elke bijeenkomst sluit je af met het benoemen van je inzichten en je voornemens. En die voornemens, die kies je zelf. Zodat jij kunt doen wat jou helpt om je vitaler te voelen. Ook zorgen we er samen voor dat je de training afsluit met een mooi overzicht van jouw inzichten. En misschien ben je daar wel zo enthousiast van geworden, dat je zin hebt om actie te ondernemen.

 

Trainer(s): Leonie Oosterveen
Wanneer: Start op 10 maart (VOL)"Tijdelijk uitgesteld"