Skip to content

Workshop Bloemenmala’s maken

Het maken van een eigen bloemenmala geeft je de mogelijkheid om op een ontspannen manier je creativiteit te ontplooien, dit kan je helpen op je weg naar herstel.

Er is een enorme keus aan mooie kleurrijke bloemen waarmee je op een positieve manier aan de slag gaat. Ik neem je mee in het proces van creëren en we kijken samen wat wil ontstaan. Hierbij nodig ik je uit om dit op een eenvoudige manier vanuit je gevoel te doen. Je daalt af, vanuit je hoofd naar je hart. Hierdoor geeft het je innerlijke rust en laad je jezelf op tijdens dit unieke creatieve proces waarin je veel van jezelf kunt leggen.

Denk maar eens aan het volgende: je kunt geïnspireerd worden door het werken met:

– kleuren
– bloemen
– vormen
– patronen
– structuren

Je spreekt de creatieve kwaliteiten in jezelf aan door in het moment bezig te zijn met het maken van iets moois. Door de kleuren en de bloemen word je vanzelf meegenomen in een vrolijke, enthousiaste stroom van positieve creativiteit. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met bloemen of met creatief bezig zijn. Ik begeleid je in een rustige setting van het begin tot aan het einde en stem mijzelf af op jouw wensen en mogelijkheden. Ook voor diegenen die al bekend zijn met het maken van bloemenmala’s blijft deze workshop keer op keer weer boeiend. Geen mala is hetzelfde! Er zijn iedere keer weer andere bloemen, kleuren en technieken die ik je kan aanleren. Je maakt een mala naar je eigen persoonlijke smaak en daar kun je eindeloos in variëren.

De mala’s kun je een mooie plek in huis geven, bijvoorbeeld om een fotolijst, een beeld of op een huisaltaar. Weggeven kan natuurlijk ook (bijvoorbeeld bij een verjaardag, verhuizing, nieuwe baan), maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken bij rituelen.

Deze workshop is op zaterdag 11 februari 2023 van 13:00 tot 16:00 uur.


Aanmelden voor programma

Available Tickets: 3
Het -ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

11 februari 2023

Tijd

13:00 - 16:00
AANMELDEN