Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop; Complimenteren voor innerlijke groei

13 juni @ 12:30 - 16:30

Gratis

Het zal je niet verbazen dat workshop ‘Complimenteren voor innerlijke groei’ gaat over complimenten. De workshop is interactief, filosofisch en lichtvoetig. Humor is een belangrijk  smeermiddel van elk herstel. Net als diepgang mag het niet ontbreken.

Verschillende soorten complimenten zullen de revue passeren: slecht compliment, goed compliment, lefcompliment, wondercompliment, waardevolst compliment, zelfcompliment, compliment etc. Je zult leren hoe je ze kunt aanwenden voor een betere relatie met anderen maar  ook met jezelf.

We zullen kijken wat een compliment eigenlijk is? Hoe het überhaupt ontstaan is in menselijke  evolutie en wat het kan betekenen voor je welzijn? Je zult je mening mogen ventileren over vele stellingen zoals deze, wat is volgens jou meer waar: ‘Complimenten kun je beter geven en kritiek kun je beter ontvangen’ of ‘Complimenten kan je beter ontvangen en kritiek geven’?

Zonder regen zou de zon niet zo gewaardeerd worden. Kritiek is de andere pool van de  terugkoppelingen die wij mensen geven dan wel ontvangen. Je gaat kijken: hoe verhoud jij je tot complimenten en tot kritiek? En op welke manier kun je die twee gebruiken om te zijn wie je wilt
zijn?

 

 

 

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
12:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116