Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.
Programmareeks Programma's reeks: Herstellen doe je zelf

Herstellen doe je zelf

18 oktober 2023 @ 13:30 - 16:30

Deze training is al begonnen, opgeven is niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst voor de volgende training? Stuur dan een mail aan administratie@korak.nl.

Doel
De methode ‘Herstellen doe je zelf’ is erop gericht het herstel van mensen met een psychische/psychiatrische beperking of verslavingsprobleem te bevorderen. Meer concreet moet de methode bijdragen aan empowerment, zelfwaardering, hoop en de kwaliteit van leven van mensen met ernstige psychische, verslavings -of psychiatrische problemen.

Inhoud
Informatie krijgen over, reflecteren op, ervaringen uitwisselen over en oefenen met vaardigheden aangaande thema’s die te maken hebben met herstel, zoals doelen stellen, krijgen van sociale steun. In de cursus ontdekken cliënten hun eigen kracht en mogelijkheden, om van daaruit op eigen wijze en in eigen tempo stappen te zetten op de weg naar herstel.

Duur

  • 12 bijeenkomsten van elk twee uur
  • Onder leiding van twee getrainde ervaringsdeskundige cursusleiders

Voor wie?
De doelgroep bestaat uit mensen met een psychische/psychiatrische beperking of een verslavingsprobleem, die eraan toe zijn om aan hun eigen herstel te gaan werken en eigen verantwoordelijkheid daarvoor te nemen. Voorwaarde is dat je ‘Oriëntatie op herstel” gevolgd hebt.

Gegevens

Datum:
18 oktober 2023
Tijd:
13:30 - 16:30
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116