Skip to content

Aandacht voor onzichtbare rouw

Als je iets ingrijpends meemaakt (of hebt meegemaakt in je jeugd) in je leven heeft dat gevolgen voor hoe je in het leven staat. Verlies van gezondheid, van dierbaren, van werk, gemiste kansen en onvervulde dromen zijn voorbeelden van zo’n ingrijpende gebeurtenis. Ook onzichtbaar of niet (h)erkend verlies kan grote impact hebben op hoe je leven verder verloopt. Denk aan de impact van het overlijden van een ouder of broer/zus in je vroege jeugd, een onvervulde kinderwens, een ernstig ongeluk.

Verlies verandert je, het maakt je bewuster van wat écht belangrijk voor je is. Dat betekent ook dat je nieuwe keuzes kunt of moet maken over hoe jij je leven in wil richten. Stilstaan en terugkijken is dan soms nodig voordat de beweging naar de toekomst kan worden gemaakt.

Wat: 6 bijeenkomsten in een vaste groep met aandacht voor verlies en onzichtbare rouw. Een verkenning met hoofd, hart en lijf van de thema’s uit de verliescirkel, te weten: welkom en contact maken – hechting en veerkracht- afscheid- rouwen- betekenisgeving.

Wanneer:  Zaterdag 10 juli, 17 juli, 24 juli, 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus

Waar: Korak Apeldoorn

Meer informatie: www.leaadriaans.nl.

Voorafgaand aan de training is er een korte telefonische kennismaking.


Het programma is afgelopen.

Datum

14 augustus 2021

Tijd

10:00 - 12:30
Categorie

Organisator

Korak
Telefoon
31552340116
Email
info@korak.nl
Website
http://www.korak.nl

Volgende datum