Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.
Programmareeks Programma's reeks: ACT donderdag

ACT donderdag

1 februari @ 14:00 - 16:30

Let op: deze training is al begonnen, aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst voor de volgende reeks? Stuur dan een mail aan administratie@korak.nl voor een plek op de wachtlijst.

Waarden:
Bij de ACT staan we stil bij wat voor jou belangrijk is in het leven. Deze waarden staan voor jouw richting in het leven. Binnen de ACT staat de vuurtoren symbool voor deze waarden.

Negatieve gedachten:
Last van negatieve gedachten? Struggle jij daar ook zo mee? Bij de ACT staan wij stil bij negatieve gedachten en geven je handvatten mee hoe hier mee om te gaan.

Negatieve gevoelens:
Gevoelens zoals bang, boos, bedroefd en blij horen bij het leven. Maar hoe ga je hier mee om? Ga je ze uit de weg, zoals de meeste mensen doen? Vermijd jij deze gevoelens? We staan erbij stil tijdens de ACT

Mindfulness:
Mindfulness is een belangrijk onderdeel binnen de ACT. Mensen maken zich zorgen over de toekomst en/of hebben last van hun verleden. Is het lastig voor je om stil te staan bij het hier en nu?  Herken jij jezelf hierin? Dan kan je wellicht wat uit de ACT halen.

Gegevens

Datum:
1 februari
Tijd:
14:00 - 16:30
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116