Skip to content

Biodanza

In deze training wordt door middel van energetische muziek verbinding met elkaar gemaakt en gaan we aan het werk met het thema balans!
Er wordt aan de hand van 5 pilaren gewerkt, deze zijn:
  • Vitaliteit
  • Creativiteit
  • Affectiviteit
  • Levensvreugde
  • Transcendentie (hogere macht)
Biodanza is een dansvorm gericht op gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Het is het herontdekken van jezelf door middel van muziek, beweging, contact en ervaren. Het kan je helpen om meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen.
Biodanza heeft een sterke wetenschappelijke basis. Biodanza heeft wortels in de menswetenschappen en biologie.
De combinatie van dans, muziek en lesopbouw, maakt iedere workshop tot een bijzondere ervaring. Het laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en verbondenheid. Door te dansen verbetert dan ook je zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe.
Er wordt zowel met elkaar gedanst als in kleine groepjes of in tweetallen, maar ook alleen. De dansoefeningen zijn aan het begin van de workshop meer ritmisch, actief en stimuleren de vitaliteit. Daarna worden de oefeningen rustiger en kan het lichaam herstellen. Aan het einde van de workshop worden de oefeningen weer actiever, zodat de dansers verfrist en vernieuwd naar huis kunnen gaan.
Er wordt gedanst op blote voeten!
Trek kleding aan waar je je lekker in voelt en waarin je makkelijk kunt bewegen.
Meld je aan en doe mee. Deze workshop is op zaterdag 21 januari van 11:00 – 12:30 uur.

Het programma is afgelopen.

Datum

21 januari 2023

Tijd

11:00 - 12:30