Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

Programmareeks Programma's reeks: Cursus Collage Maken

Cursus Collage Maken

17 september @ 13:00 - 15:30

LET OP: deze cursus is al begonnen, opgeven kan niet meer

Programma Cursus Collage Maken (september – oktober 2024)

Les 1 dinsdag 3 september: Een boodschap aan mezelf. Deze eerste les maken we een collage-ansichtkaart: een kaart met mooie reminders voor jezelf, in de vorm van plaatjes en/of slogans die jou inspireren.  Om neer te zetten, maar uiteraard mag je de kaart ook opsturen aan iemand die dat nodig heeft. 

Les 2 dinsdag 17 september: Hier voel ik me thuis. Hoe ziet voor jou een veilig thuis eruit? Welke kleuren heeft dat thuis? Welke structuren kies je? Deze les creëer je een veilig huisje in 3D. Met behulp van een bouwplaat maak je een huisje dat je vervolgens met papier uit tijdschriften omtovert in jouw veilige huis.

Les 3 dinsdag 1 oktober: Hier ben ik graag. Van welk landschap word jij blij? Op welke plek in de natuur voel jij je fijn? Is dat in het bos? Aan zee? In de bergen? Met papier uit tijdschriften scheur je jouw favoriete plek. Voor deze les kun je eventueel thuis een voorbeeld opzoeken en meenemen.

Les 4 dinsdag 15 oktober: Dit ben ik. Als je naar jezelf kijkt, wat zie je dan? Heb je bloemen als ogen? Een mond in de vorm van fruit? Is je haar een bos? In deze les maak je een abstracte versie van jezelf met behulp van tijdschriftenpapier.

Les 5 dinsdag 29 oktober: Om te koesteren. Wie of wat zou je willen koesteren? Neem daar een plaatje of foto van mee naar de les. Deze afbeelding zetten we in een mooie omgeving met behulp van leeg verpakkingsmateriaal, tijdschriftenpapier en stof. Zo creëer je je eigen koester-collage.

Wie geeft de cursus: Marlies Musch

Wanneer: dinsdag 3 en 17 september + 1, 15 en 19 oktober

Tijd: 13:00 – 15:30 uur

Opgeven: www.korak.nl

Waar: Korak, Jean Monnetpark 77, 7336 BB Apeldoorn.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
13:00 - 15:30
Serie:
Evenement Categorie:

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
Telefoon
+31552340116