Laden Evenementen

< Terug

Programmareeks Programma's reeks: (Familie) Opstelling

(Familie) Opstelling

19 juni @ 14:00 - 16:00

Gratis

Onze familielijn en -geschiedenis hebben invloed op wie je bent en hoe je functioneert. We ontwikkelen allemaal patronen, vaak vanwege omstandigheden of door de manier waarop we het voorgedaan kregen in ons systeem van herkomst. Hindernissen die je zoal tegenkomt in het leven of in je ontwikkeling blijken vaak met het familiesysteem te maken te hebben. Wil jij jouw (herstel) vraag eens vanuit een(familie) bekijken…..Je bent meer dan welkom!

Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamiek en energie binnen een systeem. Dit systeem kan je familie zijn, je werk of bijvoorbeeld je vriendenclub. In dit systeem heeft iedereen een eigen plek en is iedereen met elkaar verbonden. Elk systeem streeft wetmatig altijd naar balans. Hierdoor kan je zelf of anderen op de verkeerde plek in het systeem zijn gekomen met de daarbij behorende gedragingen.

Tijdens een opstelling ervaar je door zelf op jouw goede plek in het systeem te gaan staan wat het effect is en wat het effect is als dat niet zo is. Ook komen de andere deelnemers in het ‘systeem’ om te ervaren hoe dat voor je is als dit niet klopt en hoe het is is als de gewenste situatie er is. Je ziet het, ervaart, hoort het én voelt het in je lichaam. Dit kan je inzicht geven waarom je doet zoals je doet, wat dit doet in je ontwikkelingsproces.

We kunnen per middag (eens per 3 weken) ongeveer 2 onderwerpen opstellen. Dus bedenk naar welk thema je graag wilt kijken dan werken we wellicht met jou en jouw inbreng. De andere deelnemers werken mee in jouw opstelling. Iedereen zal de opstelling ervaren en er op bepaalde thema’s herkenning mee voelen of inzicht krijgen in iets van zichzelf. Dus alle deelnemers aan een opstellingsmiddag zullen waardevolle inzichten krijgen.

De opstellingen vinden 4x plaats op maandagen, met uitzondering van woensdag 1 februari 2023.

Wanneer: maandag 13 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni van 14:00-16:00 uur.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
14:00 - 16:00
Serie:
Kosten:
Gratis

Organisator

Korak
E-mail:
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Herstelacademie
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31552340116

Aanmelden

5 Gaat
Volgeboekt
RSVP Gesloten