Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Heerde: Hotspot Stamppot

21 maart @ 10:30 - 14:00

Gratis

Hotspot Stamppot is de herstel ondersteunende keuken van Korak. Ontdek, proef en ervaar wat voeding en leefstijl kunnen betekenen voor jouw herstel. Er ontstaat steeds meer besef over de impact van leefstijl op onze gezondheid. Maar waar moet je nou eigen beginnen? En wat is nou eigenlijk een gezonde leefstijl? En hoe pas je dat nou toe in jouw persoonlijke dagelijks leven? Bij “Hotspot Stamppot” krijg je antwoord op al deze vragen.

Wat gaan we doen?

We gaan koken, proeven, ervaren, plezier maken en verbinden. Samen met de andere deelnemers verzorg je een vitale en lekkere warme lunch. Je mag mij het hemd van het lijf vragen over voeding, bewegen, ontspannen en stress. En ik zal je er alles over vertellen. Dit doen we aan de hand van thema’s, filmpjes, samen oefenen, leren én ervaren. En vooral héél veel lekker gezond eten en veel proeven! Daarnaast, wellicht het allerbelangrijkste, we maken plezier. Uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen. Dit aanbod is geschikt voor beginners én gevorderden. Iedereen die graag meer wil leren over de impact van leefstijl is van harte welkom. Ben je een kluns in de keuken? Kom vooral. Ben jij een ware keukenprins? Ook van harte welkom. Samen koken we een voedzame en lekkere lunch. De schijf van 5 staat centraal. Maar nog veel belangrijker… Jij kan starten op het niveau waar jij nu staat. Ik motiveer je altijd om opzoek te gaan naar de eerste en haalbare stap om jouw leefstijl te verbeteren. Ook belangrijk, hiermee houd ik altijd rekening met elke budget.

Wat levert het jouw op? Je gaat naar huis met een goed gevulde buik, een goed gevoel én handvatten om zelf aan de slag te gaan.

 

Wie geeft de cursus: Léonie Oosterveen     

Wanneer: Donderdag, 21 maart

Tijd: 10:30 – 14:00

Opgeven: www.korak.nl

Waar: Veldweg 6, B1, 8181 LR Heerde

Kosten € 3,00 per persoon. Betaling contant op de dag zelf.

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
10:30 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Heerde
Veldweg 6, B1
Heerde, Gelderland 8181 LR
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116