Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

Omgaan met gevoelens van woede

6 augustus @ 10:00 - 13:30

Gratis

  Een ontdekkingsreis

Omgaan met boosheid is voor heel veel mensen moeilijk. In de greep van onze emotie doen of zeggen we soms dingen die we later betreuren. Verschillende mensen hebben verschillende manieren om met deze moeilijkheid om te gaan; sommigen vermijden conflicten uit angst om weer ‘stomme dingen’ te zeggen. Anderen proberen controle te houden over zichzelf en anderen. Weer anderen breken contacten af zodra het moeilijk wordt omdat ze er niet op vertrouwen dat ze conflicten goed kunnen doorstaan.

In deze cursus gaan we niet psychologisch kijken naar ‘de oorsprong’ van je woede, maar we onderzoeken hoe de woede werkt. Wat gebeurt er met ons als we boos worden, waar liggen de gevaren en waar de kansen? Welke aanpassingen kunnen we maken waardoor we niet in de bekende valkuilen stappen?

In de 6 bijeenkomsten van deze cursus, benutten we inzichten uit de psychologie, neurologie en spiritualiteit, maar we hebben vooral veel ruimte voor de eigen ervaring.  De cursusleider heeft zelf lang geworsteld met woede en daardoor belangrijke lessen geleerd. Hij deelt die kennis graag met jou in de hoop dat het je helpt om je eigen oplossingen te vinden.

Frank van Velthoven is lang in herstel van verslaving, heeft zelf in de verslavingszorg gewerkt, en weet wat het is om te boos te zijn. Hij helpt graag als je wel anders wil, maar nog niet anders kan.

Wanneer: Dinsdag 6, 13, 20, 27 augustus, 3 en 10 september

Tijd: 10:00 tot 13:30

Waar: Korak, Jean Monnetpark 77, 7336 BB Apeldoorn

Gegevens

Datum:
6 augustus
Tijd:
10:00 - 13:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116

Omgaan met gevoelens van woede

3 Gaat
9 beschikbaar
Laat weten of je gaat