Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.
Programmareeks Programma's reeks: Open Atelier

Heerde: Open Atelier

1 november @ 10:00 - 12:00

Het Open Atelier van Korak biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan je mogelijkheden op creatief gebied ontdekken, hervinden en verder ontwikkelen.

Met schilderen, tekenen en boetseren spreek je de creatieve kant in jezelf aan. Je kijkt, concentreert je, kiest kleuren en geeft vorm. Of je creëert beelden vanuit je gevoel en emotie. Het is als een momentopname in je leven wat iets over jezelf kan vertellen. Mogelijk vind je rust en vreugde of nieuwe inzichten over je kracht, je valkuilen, je angsten en je mogelijkheden. Het open atelier is een plek waar eigen vrijheid, vertrouwen, respect en veiligheid een groot goed is. Waar gelijkwaardigheid en wederkerigheid als zeer waardevol erkend wordt. We delen de beleving in het creatief proces met elkaar en staan open voor vragen. We delen gevoelens van verwondering, pijn, trots, frustratie en hebben daarin zorg voor elkaar.

In het Open Atelier ligt de nadruk niet op of wat je maakt goed of fout, mooi of lelijk is. We gaan niet op zoek naar een mooi plaatje of beeldje, al is dit ook zeker blij makend en ondersteunend. Je vindt in het maakproces nieuwe mogelijkheden of aanknopingspunten waarmee je jouw leven vanuit een breder perspectief kunt bezien.

Als je niet eerder een stap in een creatief proces gezet hebt, denk je misschien, ‘Dit is niets voor mij’ of ‘Dit kan ik niet’. Maar met dit idee in je hoofd sluit je een stuk in jezelf uit van verdere ontwikkeling en dat is jammer. In Open Atelier vind je een plaats waar wordt gekeken naar wat bij je past. Wil je tekenen en schilderen, maar vind je het bespreken van je werk en je proces niet prettig, maak ook dan gerust gebruik van het Open Atelier. Je bent altijd vrij om deel te nemen zoals jij het zelf prettig vind.

Je creatieve ontwikkeling en inzichten kunnen een ondersteuning zijn bij de workshops en trajecten die je bij Korak volgt

Je hoeft je niet aan te melden, kom langs en doe mee!

Wanneer: Elke woensdag

Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Waar: Veldweg 6, B1, 8181 LR Heerde

Gegevens

Datum:
1 november
Tijd:
10:00 - 12:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Heerde
Veldweg 6, B1
Heerde, Gelderland 8181 LR
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116