Skip to content
Laden Evenementen

< Terug

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijding

18 mei @ 13:00 - 15:30

Gratis

In deze workshop verkennen we samen onze binnenwereld en ontdekken we hoe we die tot uiting kunnen brengen tijdens het zingen. Dit werkt bevrijdend voor je lichaam en stem!

Tijdens het zingen van een lied kan er veel spanning omhoog komen, wat gebeurt er in jouw binnenwereld als jij jouw stem laat horen? Hoe raakt de songtekst jou? En hoe vind je ontspanning terug na het ontdekken van spanning in jouw stem en lijf? 

Samen zingen vanuit een vrij gevoel, vol vreugde en ontspanning. Iedereen mag zingen en iedereen kan zingen! Expressie is onze natuurlijke staat. Krijg toegang tot jouw authentieke vrije stem.

De training wordt gegeven door Simoon de Wit: “Ik ben een professionele zangeres en zangcoach. Naast mijn liefde voor muziek en creëren geef ik heerlijke ontspannende behandelingen die het zelf-genezend vermogen van het lichaam ondersteunen en stimuleren.
Muziek is altijd mijn grote passie geweest. En de groei als artiest en songwriter heeft altijd een groot aandeel gehad in mijn spirituele ontwikkeling van mij als mens, wat ik wilde uitdragen in mijn liedjes en wat ik belangrijk vind in het leven. Op zoek naar de beste versie van mijzelf en naar een gezonder en gelukkiger leven ontdekte ik veel krachtige technieken en tools en heb ik een grote transformatie doorgemaakt.”

Anna Simone Home Studio 2024 WT 2.jpg

 

Wie geeft de cursus: Simoon de Wit 

Wanneer:  zaterdag 18 mei 2024

Tijd: 13:00 – 15:30 uur

Waar: Jean Monnetpark 77, 7336BB Apeldoorn

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
13:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Korak
E-mail
administratie@korak.nl

Locatie

Korak Apeldoorn
Jean Monnetpark 77
Apeldoorn, Gelderland 7336 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31552340116